23 Marta, 2023

Slavne prijateljice ponovo se okupile

Slavna glumica Dženifer Aniston dobila je priznanje za svoj humanitarni rad na dodjeli nagrada Artists Inspiration Award.

To je bila idealna prilika da joj nagradu uruče najbolje prijateljice s TV ekrana, Kartni Koks i Liza Kudrou.

Uoči dodjele slavne prijateljice pozirale su zajedno na crvenom tepihu, a za tu priliku 50-godišnja Aniston odabrala je vintejdž svilenu haljinu s crno-bijelim printom, koju je kreirao dizajner Džon Galijano.

“Nismo jedine koje znaju da je Dženifer nevjerovatna osoba. Svi je volimo jer je iskrena, zrači toplinom, veseljem, humorom i ljubavlju”, kazala je Koks.

Nakon nabrajanja njenih postignuća, glumice su izrazile dobrodošlicu voljenoj i velikodušnoj prijateljici na bini koja je održala vrlo emotivan govor.

Aniston, Koks i Kudrou glumile su Račel Grin, Moniku Geler i Fobi Bufej, u periodu od 1994. do 2004., a nakon završetka snimanja ostale su dobre prijateljice. No, najviše pažnje izazvalo je nedavno okupljanje slavne šestorke, što je ovjekovječila upravo Dženifer Aniston. Legendarni selfie sa šest prijatelja, Aniston je poslužio i kao prvi post na tek otvorenom Instagram profilu, koji je srušio rekord po broju pratilaca u kratkom roku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *