Amal Kluni ne želi da se druži sa Džolijevom

Amal Kluni ne želi da se druži sa Džolijevom

Amal Kluni, advokat i supruga glumca Džordža Klunija, odbila je poziv glumice Anđeline Džoli koja ju je pozvala na druženje.

Naime, magazin „Star“ je objavio da je Klunijeva odbila Anđelininu „mirovnu ponudu“. U članku se navodi da Amal ne želi biti prijateljica Anđelini Džoli. Ona je pokušala da obnovi prijateljstvo sa Klunijevom suprugom, međutim Amal nije zainteresovana za to.

„Endži je željela da popravi svoj odnos sa Amal, ali ona ne želi biti prijateljica sa nekim koga ne poznaje. Spustila ju je“, rekao je izvor magazina.

Isto piše i “Radar Online”, koji navodi da je ova reakcija Klunijeve supruge razbjesnila Anđelinu. Ona je mislila da će njen pristup biti toplo dočekan, pogotovo nakon priznanja da joj teško pada razvod sa suprugom Bredom Pitom.

„Ona ne shvata zašto Amal i Džordž imaj problem sa njom. Željela je da budu prijatelji jer imaju toliko toga zajedničkog, i kad Bred više ne stoji između njih. Ali sada je shvatila da se to prijateljstvo neće desiti“, rekao je izvor “Radar Online-a”.

Amal i Džordž nedavno su se družili sa Metom Dejmonom i njegovom suprugom Lučijanom Baroso u Italiji.

Mediji su ranije objavljivali da je Anđelina zabranila Bredu da se druži sa Klunijem jer ne podnosi da bude u blizini njegove supruge Amal. Nakon razvoda Džolijeve i Pita, glumci su obnovili svije prijateljstvo.

(J.S.)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *