Red Bull Cliff Diving: Ozlijeđena aktualna prvakinja Rhiannan Iffland

Red Bull Cliff Diving: Ozlijeđena aktualna prvakinja Rhiannan Iffland

MOSTAR (AA) – Tijekom priprema za kvalifikacijske skokove Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva koje se danas održavaju u Mostaru, skokom sa Starog mosta ozlijeđena je aktualna prvakinja Red Bull Divinga Rhiannan Iffland, koju su pripadnici spasilačke službe čamcem niz Neretvu odvezli prema Kliničkom centru “Dr. Safet Mujić”, javlja Anadolu Agency (AA)

Iako je aktualna prvakinja bila jako uzbuđena zbog gostovanja u Mostaru sudeći prema trenutnoj situaciji njezina daljnja borba za titulu u Mostaru je upitna.

Prilikom prvog susreta s Neretvom, nakon treninga, zbog jake riječne struje i hladne vode,  Stari most je Iffland s ostalim kolegama ocijenila jednom od najtežih lokacija u prvenstvu Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva.

„Jako sam uzbuđena što sam ponovo ovdje u Mostaru, gdje su skokovi tako važan dio kulture. Ove godine se borim za titulu i dobrim nastupom ovdje mogla bih je zapečatiti,“ kazala je aktualna prvakinja Rhiannan Iffland nakon prvog ovogodišnjeg susreta s Neretvom.

No, obzirom na to da je zadobila ozljede tijekom pripremnog skoka za kvalifikacije i odvezena u Klinički Centar “Dr. Safet Mujić” u Mostaru, njen novi skok s UNESCO-ovog spomenika u Neretvu i daljnji nastavak takmičenja u Mostaru za sada je upitan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *