Uslovi korištenja - Vijesti 24.ba

Uslovi korištenja

Pravila i uslovi korištenja

Web-portal Vijesti24.ba posjetiocima u dobroj namjeri osigurava korištenje tekstualnih, foto, video i audio sadržaja. Svi posjetioci imaju pravo besplatno koristiti sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja.
Korištenjem bilo kojeg dijela portala i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem web-portala Vijesti24.ba ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.
Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu Vijesti24.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist PRIME Agency. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vijesti24.baVijesti24.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Vijesti24.ba nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim,  moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.